Skip links

O nama

“Naša Misija je da Zajedno sa Vama Ostvarimo Vaše Snove”

Preduzeće “BOŠKOVIĆ J.S.M” se bavi građevinskim poslovima: izgradnjom objekata i završnim radovima. Osnovna delatnost preduzeća je izgradnja unikatnih montažnih kuća po proverenoj tehnologiji koja se primenjuje u Kanadi, SAD i zapadnoj Evropi.

U okviru preduzeća godinama posluje kvalitetan i iskusan tim ljudi: građevinskih inžinjera, elektro inžinjera, arhitekata, dizajnera eksterijera i enterijera, kao i vrsnih majstora završnih radova u građevini. Naš zadatak je da Vam obezbedimo kompletnu i kvalitetnu uslugu, kako bi uz pouzdanog izvođača, na jednom mestu našli rešenje za sve što poželite da gradite, od projekta, preko temelja, do useljenja.

Osnovni cilj našeg postojanja jeste kreiranje ekološkog i ekonomičnog životnog i radnog prostora. Budite uvereni da ćemo u svaki novi m² ugraditi dugogodišnje iskustvo, umeće obučenog radnog kadra, kao i najsavremenije, proverene tehnologije i ekološke materijale. Vi ćete izabrati unikatni projekat, raspored i izgled kuće: prizemlje, potkrovlje, mansarda, sprat, a mi ćemo je za Vas izgraditi po sistemu “Ključ u ruke”. Sve ćemo sklapati pred Vama kako bi bili sigurni u sastav i zaštitu objekta.

Naša najveća nagrada jeste preporuka, više od 100 zadovoljnih porodica koje su toplinu svog doma pronašle u svojim novim, modernim kućama u okolini Novog Sada.

Izgradnja u roku

Po principu “Ključ u ruke”

Ekološka gradnja

Brinemo o našem okruženju

Kvalitet

100% Garancija kvaliteta

+ 1000

Naši zadovoljni klijenti

Pogledajte neke od Naših Izgrađenih Kuća